Mimar Sinan İlkokulu

Belgegeçer : 0 262 742 08 46
WEB https://gebzemimarsinan.meb.k12.tr
Adres : Mimar Sinan Mah. Mimar Sinan Cad. No64/1 GEBZE / KOCAELİ
VİZYON : Öğrencilerimizi bilgi çağının gerektirdiği beceri ve teknolojiyi etkin biçimde kullanan, gelişimin öncüsü ve takipçisi uygar dünyayla bütünleşmiş, her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi bilgiye ulaşabilen ve kullanabilen, eleştiren, yaratıcı düşünceye değer veren , özgüveni tam, sosyal çevreye uyum sağlayabilen, içinde yaşadığımız dünyayı seven bireyler olarak bir üst eğitim öğretim kurumuna hazırlamaktır.
BAŞARILAR : Futbolda 2011- 2012 yılında il sekizincisi olunmuştur.

Saatler : İkili Eğitim 08:15´ten 18:10´a kadar
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Şehir içi otobüs ve dolmuşlar.Şehir merkezinden gelen 412-414-425-430 numaralı otobüsler okulumuzun yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Gebze ilçesine bağlı Beylikbağı Mimar Sinan Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kocaeli Gebze Mimar Sinan Mahallesi Merkeze 5.5 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :